Blanc de Lys,
elk seizoen een nieuw uitzicht

Tussen het groen en de oevers van de Leie verrijst in Lauwe een parel van een gebouw met 12 exclusieve appartementen. Stuk voor stuk met een adembenemend uitzicht.

Elke dag ontluikt een wonderbaar panorama over de Leie en haar vallei, het mooiste schilderij dat u zich kunt inbeelden. Vanuit uw appartement geniet u elk seizoen opnieuw van een ander wondermooi uitzicht.

En dit genieten doet u in alle luxe en comfort. Elk appartement is uniek.
En stuk voor stuk licht, ruim en hoogwaardig afgewerkt met de beste, meest kwalitatieve materialen. Alle appartementen zijn voorzien van grote, 2-zijdige terrassen met optimale bezonning en grote ramen, zodat u niets van het mooie uitzicht op de Leie mist. Blanc de Lys geeft aan wonen in Lauwe een nieuwe dimensie.

Blanc de Lys

Luxe is een zintuiglijke ervaring

Luxe is een state of mind, een zintuiglijke ervaring. Luxe ervaren is meer dan luxe bezitten. Want het zijn zaken als comfort, waardering, rust en plezier die luxe vormen. Luxueus leven hangt af van hoe we de wereld rondom ons ervaren. Welke zaken geven ons leven net dat tikkeltje meer?

Op een mooie zomerdag met familie of vrienden op uw zonnig terras aperitieven met zicht op De Leie. Samen gezellig van een glaasje wijn genieten op een koude winteravond. In alle rust kunnen soezen in uw heerlijk warme bed op zondagochtend, met vogelgezang op de achtergrond.
Koken in een prachtige designkeuken voorzien van alle comfort.
Voldaan thuiskomen van een zware werkdag, zonder één minuut te moeten zoeken naar een parkeerplaats. Elke dag genieten van het prachtige, panoramische zicht op De Leie en haar groene omgeving. Thuiskomen in een omgeving die uw identiteit weerspiegelt en waar u uzelf kan zijn.

Blanc de Lys

Dat is luxe.
Dat is leven in Blanc de Lys.